jueves, 19 de septiembre de 2013

Edicions RAIG VERD / RAYO VERDE presenta a L'indiscret la novel·la "El so de la meva veu" (The Sound of my Voice) de Ron Butlin.

AVUI a les 19h30, l'editorial RAIG VERD / RAYO VERDE presenta a L'indiscret "El so de la meva veu"(The Sound of my Voice), una novel·la de Ron Butlin traduïda de l'anglès al català per Dolors Udina.
---
HOY A LAS 19h30, la editorial RAIG VERD / RAYO VERDE presenta "El so de la meva veu" (The Sound of my Voice), una novela de Ron Butlin traducida del inglés al catalán por Dolors Udina.
---
AUJOURD'HUI à 19h30, la maison d'éditions RAIG VERD / RAYO VERDE présente "El so de la meva veu" (The Sound of my Voice), un roman de Ron Butlin traduit de l'anglais au catalan par Dolors Udina.
---
TODAY at 19h30, the publisher RAIG VERD / RAYO VERDE presents "El so de la meva veu" (The Sound of my Voice), a novel by Ron Butlin, translated in catalan by Dolors Udina.


Sinopsis

Morris és un jove executiu en una fàbrica de galetes, està casat i té dos preciosos fills als que anomena 'les acusacions'. Morris és també un alcohòlic, el seu estat anímic oscil·la entre l'eufòria èbria i l'ansietat sota el fang de la sobrietat. L'alcohol s'ha convertit en el seu eix, en la seva forma de fugir d'un pare distant, un treball decebedor i d'una vida insatisfactòria.
Ron Butlin ens sacseja en aquesta la seva primera novel · la, amb una de les descripcions més potents mai realitzades sobre l'alcoholisme, fent-nos veure a través dels ulls del protagonista i fent-nos partícips de la seva pròpia consciència. Un magnífic retrat sobre la crisi d'identitat a la Gran Bretanya de Margaret Thatcher.   
Per aquesta obra ha obtingut el Premi Millepages i el Premi Lucioles de les llibreries a la millor novel · la estrangera.

Premsa
«Una petita joia, d'estil i de força [...] captivadora, hipnòtica i sorprenent. El so de la meva veu és una novel · la negra, decididament negra. D'un negre que brilla com les pedres precioses.»
François Busnel, Lire.   

«El llibre de Butlin és un èxit estilístic complet. Aposto a que El so de la meva veu serà reconeguda com una obra major.»
Irvine Welsh.   

«Juganera, inquietant i commovedora, és literatura de la més alta qualitat.»
Ian Rankin   

«Una obra mestra d'estil ... Esgarrifós, però molt agradable.» 
Daily Mail 

«Impactant ... extraordinària.» 
The List   

«Una novel·la curta brillantment estructurada ... seva escriptura, excel·lent.»
Joyce McMillan, Scotsman.     

«... un treball extraordinàriament poderós i redemptor, tan impressionant pel seu ús del llenguatge com pel seu atractiu emocional. L'únic precursor de Butlin és Kafka.»
Time Out 

«Obsessiva, fosca, implacable.»
Uncut


No hay comentarios:

Publicar un comentario